Voor wie?

Deze producten zorgen voor verbetering van de kwaliteit van de huid en worden gebruikt voor huidverslapping ter hoogte van het gelaat, hals, decolleté of de binnenzijde van de bovenarmen en dijen. Huidverslapping treedt meestal geleidelijk op, maar kan ook acuut optreden na extreme vermagering.

Biostimulerende middelen worden eveneens preventief gebruikt bij de jongere patiënt om het verouderingsproces te vertragen (anti-aging) en kan gestart worden vanaf ongeveer 30 jaar.

Er bestaan verschillende biostimulerende middelen, elk met hun eigen indicatie. Deze producten stimuleren de aanmaak van collageen. Uw huid zal zichzelf herstellen, waardoor er verstrakking van de huid optreedt met verbetering van de gelaatscontouren. Ook een droge en trekkerige huid kan baat hebben bij de behandeling met deze producten.

Hoe?

Elke behandeling gebeurt door injectie van het werkzame product ter hoogte van de te behandelen zone. Hiervoor zijn meestal enkele sessies nodig. Hierna kan het product zijn werk beginnen doen. Afhankelijk van het gekozen product kan de behandeling na 6 maanden of  na 1,5 tot 2 jaar herhaald worden.