Voor wie?

Deze producten worden gebruikt voor huidverslapping ter hoogte van het gelaat, hals, decolleté of de binnenzijde van de bovenarmen en dijen. Huidverslapping treedt meestal geleidelijk op, maar kan ook acuut optreden na extreme vermagering.

Biostimulatoire middelen worden eveneens preventief gebruikt bij de jongere patiënt om het verouderingsproces te vertragen (anti-aging) en kan gestart worden vanaf ongeveer 30 jaar.

Er bestaan verschillende biostimulatoire middelen, elk met hun eigen indicatie. Deze producten stimuleren de aanmaak van collageen. Uw huid zal zichzelf herstellen, waardoor er verstrakking van de huid optreedt met verbetering van de gelaatscontouren. Ook bij een droge en trekkerige huid of neiging tot eczeem kan gekozen worden voor een biostimulatoir middel.

Hoe?

Elke behandeling gebeurt door injectie van het werkzame product ter hoogte van de te behandelen zone. Hiervoor zijn meestal enkele sessies nodig. Hierna kan het product zijn werk beginnen doen. Afhankelijk van het gekozen product kan de behandeling na 6 maanden of  na 1,5 tot 2 jaar herhaald worden.