CORONA - COVID 19

Heeft u klachten van luchtweginfectie (hoesten, snot, verstopte of loopneus, ...), kortademigheid, geur- of smaakverlies, spierpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid, diarree of buikklachten,... maak dan hier een afspraak: Covid: Maak zelf online uw afspraak

Raadplegingen

Alle raadplegingen zijn op afspraak

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken:

  • U belt om een afspraak te maken Tel 09 374 21 91
  • Maak zelf Online uw Afspraak

Aandachtspunten

Indien u met 2 (of meer) personen op raadpleging komt, gelieve dan 2 (of meer) opeenvolgende afspraken te maken. Dit is zeer belangrijk gezien uw arts anders in tijdsnood komt en de patiënten die na u komen langer moeten wachten.

Hebt u een lange lijst klachten opgespaard, dan kan de arts waarschijnlijk niet elke klacht in het tijdsbestek van 15 tot 20 minuten behandelen. U krijgt in dat geval een vervolgafspraak.

Komt u voor een preoperatief onderzoek (labo, EKG, vragenlijsten) dan valt te voorzien dat de raadpleging langer zal uitlopen. Hiervoor dient u twee opeenvolgende afspraken te maken met vermelding van de reden.

Gelieve bij elke raadpleging uw identiteitskaart mee te brengen!

Huisbezoeken

Huisbezoeken moeten telefonisch aangevraagd worden. Vraag uw huisbezoek tijdig aan, liefst voor 11 uur 's ochtends

Tel 09 374 21 91 

U kan geen huisbezoeken aanvragen online

Binnen de praktijk zijn de omstandigheden voor onderzoek en behandeling ideaal. Daarom raden wij  aan om indien mogelijk op consultatie te komen. Op de raadpleging wordt u sneller en efficiënter gediend.

Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen omdat u zich moeilijk of niet kan verplaatsen (hoogbejaarden, ernstig zieken, ....), kan u steeds een huisbezoek aanvragen.

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie